Image

Nieuw Project: Lupaso dagopvang en kleuterschool

We zijn een nieuw project gestart !.  We gaan in 2024 een Kleuterschool bouwen in Lupasso (Malawi). Dit project is een samenwerking tussen Egg-Sellent, Hart4Malawi, RDP Malawi, Kimon en Cypressa.
  •  DOEL VAN HET PROJECT: 
    Onze organisatie streeft ernaar om de toegang tot kwalitatief onderwijs in Malawi te verbeteren door middel van de bouw van een schoolgebouw, inclusief een hekwerk, binnen- en buitenspeelgoed, en een schoolplein. Dit project zal dienen als een uitgebreide leeromgeving voor kinderen in de Lupaso gemeenschap in Malawi.
  • BESCHRIJVING VAN HET PROJECT:
    We zijn van plan om een schoolgebouw met twee lokalen te bouwen, samen met bijbehorende faciliteiten zoals sanitaire voorzieningen, een berghok en een kantoorruimte voor leraren. Een lokaal kan gebruikt worden voor de jonge kinderen en wordt als dag opvang worden gebruikt. Het gebouw zal worden uitgerust met de nodige infrastructuur voor een veilige en stimulerende leeromgeving. Daarnaast plannen we de installatie van een hekwerk rondom het schoolterrein en de aanschaf van binnen- en buitenspeelgoed. We zullen ook werken aan de ontwikkeling van een schoolplein waar kinderen kunnen spelen en sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen. De grond waarop gebouwd wordt is eigendom van onze partner organisatie Rural Devolpment Partners, de bouwvergunning wordt aangevraagd bij de overheid en verzorgd door de aannemer.
  •  DOELGROEP: 
    Ons project richt zich op 50 kinderen in de Lupaso gemeenschap in Malawi, die momenteel beperkte toegang hebben tot kwalitatief onderwijs en een veilige speelomgeving vanwege een gebrek aan geschikte faciliteiten.
  •  PROJECTBUDGET: 
    Ons geschatte budget voor het complete project, inclusief het schoolgebouw, hekwerk, speelgoed en schoolplein, bedraagt €56.000, =.
  • DIT PROJECT IS EEN SAMENWERKING VAN :