Help mee

Het werk dat we mogen en kunnen doen voor onze naasten in ontwikkelingslanden kunnen we niet zonder u. Uw hulp kan bestaan uit één of meerdere van de volgende 3G´s:

Gebed: We weten en geloven dat we mogen werken onder Gods zegenende Hand. Hij is een Hoorder van onze gebeden. Bid u met ons mee?

Geven: Dit geven kan op verschillende manieren. Geef uzelf, we kunnen regelmatig helpende handen gebruiken bij bijvoorbeeld het wilgenknotten of onze fruitactie. Ook uw financiële giften zijn heel erg nodig. Weet hierbij dat St. Cypressa nauwelijks overhead kosten heeft. Ook werken we samen met Wilde Ganzen. Praktisch betekent dit dat van iedere Euro die u geeft bijna EUR 1,50 direct besteed wordt aan onze projecten.

Gaan: Spreken onze projecten u aan en zou u ook de handen uit mouwen willen steken en daadwerkelijk willen meebouwen aan één van onze projecten? Mooi, want St. Cypressa gaat graag eens in de twee jaar met een team van 8-10 vrijwilligers naar een project toe om gedurende twee weken de lokale arbeiders te helpen bij de werkzaamheden. Er is dan ook altijd voldoende ruimte om de lokale mensen te ontmoeten en wat meer van het land en de cultuur te zien en te ervaren. Gaat u ook eens mee? U hoeft niet persé vakkundig te zijn, een portie goede zin is het belangrijkst.

Image