Ilona Boiten, 25 jaar. Pas afgestuurd als pedagoog aan de Universiteit in Leiden. Is door haar vader nieuwsgierig gemaakt naar het ontwikkelingswerk in Malawi, en hoe het land is en naar de leefomstandigheden van de Malawianen. Het is mooi om me op deze manier in te zetten voor mensen in een ontwikkelingsland

Bas Visser, 51 jaar. Is financieel directeur van beroep. Gaat nu voor de derde keer als bouwteamlid mee naar Malawi. Ik kijk er weer erg naar uit, inmiddels “klopt mijn hart voor een deel in Malawi”. Ik ben blij dat het me gegeven wordt om me op deze manier in te zetten voor medemensen die in het armste land ter wereld wonen.

Wim Hovestadt, 34 jaar. Werkt als kraanmachinist in de havens van Rotterdam. Het is voor mij de tweede keer dat ik mee hoop te gaan naar Malawi, in 2013 ben ik ook mee geweest en daar heb ik hele goede en mooie herinneringen aan. Het is heel mooi, als je ziet hoe de mensen daar leven in hele trieste omstandigheden, dat je daar iets voor kan betekenen door die omstandigheden te verbeteren.Het is heel leuk om dat met elkaar te doen als team en samen te werken met de mensen daar. Van hen te leren en te luisteren hoe zij leven.Soms ook schrijnend om te zien hoe arm mensen zijn, maar toch dankbaar en blij! Daarnaast zijn ook de momenten van ontspanning erg mooi en leuk. Op safari, Lake Malawi en de bezoeken aan mensen en instanties daar. Verrijkend voor de mensen daar maar ook voor jezelf! Kijk er naar uit om weer te gaan!

Gerjon van der Graaf, 25 jaar.

Is timmerman van beroep. Het lijkt Gerjon heel mooi om mee te helpen met de renovatie van het ziekenhuis, en te ervaren hoe mensen in Malawi in de bouw hun werk doen.

 

 

Peter Jelier, 51 jaar. In het dagelijks leven actief als ondernemer in de ambulante kaashandel. Wil graag ervaren hoe het is om mensen in Afrika te helpen en hoe het dagelijkse leven in Malawi in elkaar steekt.

 

Jan van den Boogaard, 31 jaar. Is fijn-timmerman van beroep.Al meerdere malen leefde bij mij het verlangen om mij in te kunnen zetten voor personen die het minder hebben als wij hier in het Westen. Zo doende heb ik me aangemeld voor deze reis, ik hoop mijn technische achtergrond te kunnen gebruiken tijdens de werkzaamheden die daar op ons wachten, daarnaast zie ik er naar uit de mensen en kinderen daar te ontmoeten, hun cultuur en overtuigingen te zien en te horen.

 

Andries van Driel, 39 jaar. Heeft een eigen hoveniersbedrijf en is een fanatiek schaatser en wielrenner. Heeft al jaren de wens om een keer als bouwteamlid mee te gaan. Mooi dat het er nu echt van komt.

Maarten Ramp, 31 jaar. Schilder van beroep, en gaat al weer voor de derde keer mee als bouwteamlid. Hij ziet er erg naar uit om weer te gaan. Als schilder hoopt hij zijn bijdrage te kunnen leveren aan de renovatie van het ziekenhuis en alles weer te voorzien van een frisse, verse laag verf.