Wij kijken enorm uit naar onze jubileumdag. Een dag waarop ontmoeting centraal zal staan, maar waar we ook wat extra’s willen doen om jullie te bedanken voor de steun en betrokkenheid, in welke vorm van ook, in deze 12,5 jaar.

We nodigen jullie van harte uit om met ons mee te eten in Afrikaanse en Indiase stijl; voor de kinderen is er de mogelijkheid om verkleed op de foto te gaan én er worden 2 professionele djembéworkshops gegeven. Uiteraard blikken we terug op de jaren achter ons en kijken we vooruit naar de komende jaren.

Voor verdere gegevens met betrekking tot locatie en tijd verwijzen we naar de uitnodiging.  Mis deze dag niet en meld je gelijk aan door een mail te sturen naar [email protected] of een appje naar Anne (06-45223047)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.