Beste vrienden van Cypressa,

Terugblikkend op het jaar 2020 willen we jullie heel hartelijk danken voor jullie steun! Steun in de vorm van meeleven, van gebeden en financiële bijdragen. Ook in de afgelopen weken zijn er nog veel donaties binnengekomen, waardoor we de voedselsteun in India langer kunnen voorzetten. Het geld wat binnengekomen is voor Malawi wordt gebruikt voor financiering van de renovatiewerkzaamheden aan het ziekenhuis in Ekwendeni. Dit is fase 3 van de renovatie en daarmee in principe ons laatste grote project in Ekwendeni.

De benodigde financiering voor fase 3 vanuit Cypressa (in samenwerking met Wilde Ganzen) bedraagt €29.700,- Hier hopen we komende jaren acties voor te gaan houden.

De renovatiewerkzaamheden zullen gedurende 2021 en 2022 uitgevoerd gaan worden door het lokale onderhoudsteam van het ziekenhuis. Tijdens de vorige fasen van de renovatie hebben zij ook uitstekend werk geleverd.

Middels onze nieuwsbrief en berichten op sociale media hopen we hier de komende tijd dingen van te delen.

 

We wensen jullie allen de zegen toe van God voor het jaar 2021!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.