Graag willen wij u een up-date geven van onze Cypressa actie ter bestrijding van de gevolgen van het corona virus bij onze partners in Afrika en India.
We hebben inmiddels van u ruim € 2500,– mogen ontvangen waarvoor wij u hartelijk dank zeggen. Tevens kunnen we melden dat Wilde Ganzen ons actie resultaat gaat verdubbelen! Dit is prachtig nieuws en hopelijk is dit een stimulans om als u nog geen bijdrage heeft overgemaakt dit alsnog te doen.

De situatie in India is blijvend zorgelijk. Door de lockdown is er geen werk, dus geen inkomen. Ruim 400 Pastors en hun gezinnen lijden honger. Cypressa steunt deze pastors met hun gezinnen door   voedselpakketten te sponsoren waar ze een week mee vooruit kunnen.
In Malawi ondersteunen wij het Ekwendeni Mission Hospital met de aanschaf van beschermende materialen voor het medisch personeel in het ziekenhuis. Ook daar is een chronisch gebrek aan mondkapjes, desinfectiemiddelen en andere preventie-artikelen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.