Vanwege de aangescherpte maatregelen van de overheid is de jaarlijkse fruitactie geannuleerd. De corona pandemie treft ons allemaal. In deze tijd hebben we elkaar hard nodig!

Onze partners in India en Malawi worden eveneens getroffen door het Coronavirus. Zij worden geconfronteerd met extra uitgaven of minimale inkomsten. We stellen het daarom zeer op prijs als u in plaats van het bestelde fruit dit jaar een gift wil overmaken naar St Cypressa onder vermelding van corona-actie. We zullen het totaalbedrag van deze giften dan 50/50 verdelen over steun aan het weeshuis Count/India en het Hospital Ekwendeni/Malawi

Overboeken:   – NL55ABNA0602384508. tnv   Stichting Cypressa te Dordrecht

 

IINDIA | Count in Hyderabad; De lockdown in India treft de aller armste bevolkingslaag. Dagloners zijn in één klap hun inkomstenbron kwijt. De meeste werken om diezelfde dag te kunnen eten. Nu verdienen ze niets waardoor men geen dagelijks voedsel kan bemachtigen. Onze partnerorganisatie Count is daarom gestart met het uitdelen van voedselpakketten en desinfectiemiddelen.

Klik op onderstaande link voor de uitgifte van voedselpakketten

IJNE8108

Persoonlijke boodschap uit India;

LDMK8234

Malawi | Hospital Ekwendeni; Het corona virus heeft ook Malawi bereikt. Het Ekwendeni ziekenhuis heeft ons gevraagd financiële middelen beschikbaar te stellen om het Corona virus te kunnen bestrijden.

Persoonlijke boodschap uit Malawi;

ROLT9469

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.