Beste Cypressa vrienden,

Via deze nieuwsbrief willen we een beknopte update geven van de activiteiten op ons mooie project in Malawi. Door onze Afrikaanse vrienden is veel werk verricht en in Nederland is ook niet stil gezeten. Als bestuur zijn we druk bezig met een vervolgproject en opvolging van ons beleidsplan. In het najaar van 2020 zendt Cypressa opnieuw een bouwteam uit naar Malawi. Heb je interesse om mee te gaan? Kom dan naar de informatieavond, nadere informatie hierover volgt!

We zijn dankbaar voor de steun en belangstelling voor ons werk. Het is onze hartelijke wens dat dit mag bijdragen aan het welzijn van onze medemens en mag dienen tot uitbreiding van Gods Koninkrijk!

Hartelijke groet,

Bestuur Cypressa

nieuwsbrief Cypressa_10-2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.