Het laatste verslag van onze reis:
Gisteravond(donderdag) zijn we vlak voor middernacht op de luchthaven van Lilongwe afgezet door Daniel en Jean Nyirenda. Nadat iedereen alles in de koffer en handbagage geregeld had zijn we gaan inchecken. Verrassing: onze vlucht blijkt overboekt, en voorlopig kunnen drie van ons niet mee. Als groep geven we bij de, overigens zeer correcte en vriendelijke, medewerker van Kenia Airlines aan dat we dan alle acht niet meegaan. Of dat indruk gemaakt heft is moeilijk te zeggen, maar uiteindelijk worden we allemaal ingecheckt.

Dan moet Wim nog mee naar de beveiliging, zijn koffer moet open, want op de scan is iets verdachts gezien wat gecheckt moet worden. Het blijkt om stenen schoteltjes te gaan die Wim gekocht heeft, geen probleem dus. Om 03:00 uur vertrekt ons vliegtuig naar Nairobi/Kenia, waar we twee uur later aankomen. Om plm. 07:00 Nederlandse tijd stijgen we vanaf Nairobi op naar Schiphol. De meeste van ons slapen het eerste deel van deze trip, we waren gistermorgen al om 05:00 wakker.
Om 16:30 uur hebben we na twee en een halve week weer Nederlandse grond onder onze voeten, en ontmoeten we onze familie/vrienden weer.

We kijken terug op een waardevolle ervaring, en we zijn dankbaar om weer gezond en wel terug te zijn: moe maar voldaan. Iedereen die ons gesteund heeft en met ons meegeleefd: heel hartelijk bedankt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.