Hierbij het voorlaatste stukje: Vanmorgen zijn we om vijf uur opgestaan om onze laatste dag in Malawi te zien ontluiken. Een prachtige zonsopgang boven het Lake Malawi vanuit Nkhota Kota Pottery. Daarna nog even terug naar bed. Om half negen verzameldĀ  op het terras voor een heerlijk ontbijt. Na het ontbijt was het al behoorlijk warm, dus snel het meer ingedoken. Er staat een flinke bries met als gevolg lekkere golven om op te dobberen. Daarna lekker opdrogen op onze handdoek in het warme zand of in de schaduw op een bedje onder een rieten parasol. Nog een heerlijke lunch, daarna de bus inpakken, zwemkleding verwisseld voor onze kleding, en dan op weg naar Lilongwe. In Salima zijn we nog even gestopt bij een tankstation waar een Maliaan bereid was om een groepsfoto van ons te maken. De zon gaat weer onder. Zoals de dag eindigt, eindigt nu ook ons verblijf in Malawi. We zullen in Lilongwe nog eten en ons opfrissen voor de vliegreis terug naar Nederland. Onze vlucht zal om 02:55 morgenochtend(vrijdag dus) vertrekken vanaf Lilongwe airport. We hopen morgenmiddag dan om 15:30 te landen op Schiphol na een tussenstop in Nairobi/Kenia.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.