Vanmorgen zijn we rond 6 uur opgestaan om onze koffers in te pakken en ons klaar te maken om te vertrekken richting Nkhota Kota. Toen we ontbeten hadden zijn we rond half 9 vertrokken met Daniel en zijn vrouw Jien. We zaten met 10 mensen in een klein busje. We hebben onderweg nog even wat boodschappen gedaan in Mzuzu. Onderweg was weer van alles te zien van het Malawiaanse leven en de prachtige groene bergen en ook een gigantische rubberboomplantage. Na een lange en krap zittende reis zijn we eindelijk aangekomen op de prachtige locatie Nkhota Kota pottery. Na aankomst heeft iedereen de sleutel van zijn hut gekregen en hebben we laat gelunched. Daarna zijn de meeste nog even gaan zwemmen tot zonsondergang, en zitten we nu ongeveer 1,5 uur op ons avond eten te wachten. Het doet ons goed om na deze toch wel intensieve tijd even bij te komen van alles wat we gedaan, gezien en meegemaakt hebben.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.