‘S morgens in Ekwendeni op de markt boodschappen gedaan een kip gekocht in een doos gestopt en mee de bus in. Daarna reden we door naar vwaza een safaripark waar we 2 dagen verblijven. Na nog geen paar minuten waren er olifanten in de buurt ook zagen we nijlpaarden in het water en herten aan de bosrand. Een Geweldige start van 2 dagen safari

De koks die in het park wonen verzorgden de maaltijd waaronder de kip die we kochten op de mark werd klaargemaakt voor ons. En s’ avonds een kampvuur gemaakt en gelachen over de sterke verhalen van onze chauffeur Fabias en zijn collega Andrew. Daarna gingen we naar de lodges waar we proberen te slapen, maar de wilde dieren gunde ons geen rust omdat ze al brullende en trompetten hun voedsel bij elkaar gingen rapen (psalm 104: 11 (berijmd)

De volgende morgen zijn we na het opstaan gelijk een gamedrive gaan maken op zoek naar buffels die we helaas niet hebben gezien. Na het ontbijt zijn we opnieuw opzoek gegaan naar buffels maar ook deze keer niks gezien. Op de terugweg langs het meer moesten we 2x stoppen omdat er een groep olifanten op 70 meter voor ons stonden het is geweldig als je dat meemaak als groep.
In het meer lagen ook heel veel nijlpaarden. Toen we terug kwamen bij de lodges kwamen er opnieuw olifanten op ons af en stonden veel te eten en aan de bomen te rukken, wat er voor zorgde dat wij niet naar de auto konden om naar ekwendeni te gaan.
Onderweg kwamen we veel armoede tegen. Hebben de dag afgesloten met de maaltijd en een gezellige avond.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.