Vanmorgen zijn we weer vroeg opgestaan en hebben gezamenlijk ontbeten. Daarna zijn we weer verder gegaan met de werkzaamheden in het hospital. Sommige zijn bezig geweest met het schilderen van de plafonds en andere zijn verder gegaan met het monteren van de plafondplaten. ´s Middags hadden we voor de eerste keer brood met gebakken eieren. Dat smaakte iedereen heel erg goed!

Aan het einde van de werkdag zijn we naar Maggie gegaan. Die had ons uitgenodigd om langs te komen om onder andere nsyma te eten. Dit is een soort maispapje wat hier veel gegeten wordt en wat echt iets Malawiaans is. We zaten met z’n allen met een bordje op schoot en moesten deze prut met onze handen naar binnen werken. Daarna zijn we weer terug gegaan om het avond eten te nuttigen alleen hadden we al zoveel gekregen bij Maggie dat we al redelijk onze buikjes hadden gevuld. Toen hebben we de avond afgesloten en de voorbereidingen doorgenomen voor de safari in Vwaza. Hier zijn wij 2 dagen en zijn hoogstwaarschijnlijk slecht bereikbaar omdat hier slecht bereik zal zijn.  De eerst volgende update zal dus donderdagavond zijn.

Jan en Wim op de steiger

De plafonneurs aan het werk

 

 

Afrikaanse dames in de schaduw van lange Cypressianen.

Groepsfoto na de Malawiaanse maaltijd bij Maggie

 

 

One Response to Dag 8 : werkdag met nsyma eten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.