Ook vandaag starten we de dag weer lekker vroeg, we werden namelijk om 7 uur bij het hospitaal verwacht om de week met elkaar te beginnen met woord en gebed. Mooi om zo met elkaar de week in te gaan. Aansluitend is het werk verdeeld en gaan we lekker aan de slag; De plafonds in de hal afmaken, voorstrijken van plafonds, begin maken met afschilderen plafonds (moeten 4 lagen op), de wastafels afmonteren, en er is een start gemaakt aan het vervangen van dakbalken die door gerot zijn.

Vandaag was ook de dag dat een van de patiënten van het hospitaal overleed, aansluitend wordt het stoffelijk overschot overgebracht naar het mortuarium dat ligt achter onze werkplek, een bijzondere gewaarwording als een rouwstoet met veel huilende vrouwen voorbij komt, zo ervaren we weer dat het leven hier maar tijdelijk is, maar ook zo’n gebeurtenis hoort hier in het ziekenhuis. Later in de middag na werktijd waren we uitgenodigd voor een voetbalwedstrijd tegen een team van het hospital, fantastisch om dat te doen ondanks dat we niet gewonnen hebben. Zo kijken we terug op een mooie dag…

Het onderhoudsteam van het hospital is bezig met het tegelwerk

Ja hoor ze zijn weer aan het schilderen! wat een kanjers!

De plafonds worden voor de schilders uit dichtgetimmerd.

De afvoer nog en de wastafel is weer gereed voor gebruik!

FC-Cypressa in actie. (de uitslag is niet belangrijk, het plezier wel :) )

 

One Response to Dag 7: werkdag met bijzondere indrukken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.