Vanmorgen zijn we om half 7 opgestaan en hebben daarna een heerlijk ontbijt genuttigd met patat. Na het ontbijt zijn we naar de kerk gegaan om de Engelstalige dienst bij te wonen. De dienst werd verzorgd door de zondagschool, er werd veel gezongen, verschillende kinderen lazen de schriftlezing en mochten ook een korte preek houden. Ook kregen wij als team de gelegenheid om naar voren te komen en ons voor te stellen en te vertellen wat wij hier doen.

Uit de kerk zijn we op de koffie geweest en hebben gegeten bij Gert en Rieneke van der Pol. Zij hebben het één en ander vertelt wat zij hier in Malawi doen. Het was erg gezellig en interessant om te horen wat zij hier doen, maar ook triest om te horen wat een leed er is in dit land.
Vanmiddag zijn we een wandeling wezen maken, naar Chinungu hill, dat is een heuvel net buiten Ekwendeni. Daar genoten van het mooie uitzicht.
Terug bij het hostel kwam al snel Daniel aanrijden met de koffers van Peter, Ilona en Wim. Dat was erg fijn om je spullen weer te hebben.
Na het eten hebben we de dag nog afgesloten met het zingen van wat psalmen en liederen.
En nu zitten we te hopen dat de stroom er snel weer op komt want die is net uitgevallen…

Een mooie zonsopkomst

De kerkdienst

Op de koffie bij Gert en Rieneke van der Pol

Uitzicht vanaf Chinungu hill

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.