Vanmorgen om 07:30 uur weer ontbeten. We hadden voor het eerst friet bij het ontbijt, een apart idee friet bij het ontbijt. De friet zou in de AD- Test vrees ik niet erg hoog scoren!

Vandaag (zaterdag) hebben we geen werkdag. We hebben eerst een rondje dorp gedaan en aansluitend de markt bezocht. In het dorp hebben we een aantal bekende plaatsen bezocht zoals de blindenschool waar we ons verbaasd hebben over de zangtalenten van de kinderen.

Zaterdagmiddag zijn we naar Mzuzu geweest waar we eerst de markt bezocht hebben. Wederom verbaasd over wát er te koop wordt aangeboden. Wat we bijvoorbeeld tegen kwamen moet je voorstellen dat je een auto uit elkaar trekt en op marktkraampjes legt en daartussen door lopen de vrouwen groente en fruit te verkopen .Vanavond zijn we op uitnodiging van de familie Kasbergen daar wezen eten, nadat we een zeer duidelijke uitleg gehad hebben over het waterpomp project.

Gerjon op zijn Afrikaans elektrische fiets.

Veelkleurig mensen en producten. Heerlijke geuren en minder prettige geuren

De plaatselijke auto,- fietsen- maker.

 

Kinderen van de blindenschool

Rondleiding op het smart center van Hans Karsbergen, foto boven: waterpomp.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.