Vanmorgen zijn we naar het hospital gegaan. Eindelijk aan de slag, onze handen jeuken. Maar, eerst een rondleiding door het hospital, vergezeld van warme woorden van welkom, en dank voor onze komst. Dan kennis maken met het onderhoudsteam van het hospital. Dan aan de slag, er is genoeg te doen. Nieuwe plafonds plaatsen, een deel van de buitenmuur opnieuw voegen, waterleiding vernieuwen, nieuwe wasbakken en afvoer plaatsen, plafonds voorstrijken, we kunnen lekker vooruit. Prachtig om te zien hoe snel we een team vormen met de Malawianen.

Vanavond hebben we gegeten bij Daniel Nyirenda thuis, lekker BBQ-en. Fijn ook dat Daniel met ons de dag heeft afgesloten vanuit Markus 6, de wonderbaarlijke spijziging. We gaan moe, voldaan en dankbaar naar bed, we kijken uit naar morgen, vrijdag dus.

We zijn aan het werk!

Keurig met een stofkapje aan het werk.

De plafonds worden door een vakman geschilderd

De wanden worden geïnspecteerd

 

One Response to Dag 3: kennismaken en aan de slag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.