Het Cypressa team

Met de trein naar Schiphol

Het is zover dag dag van het vertrek is aangebroken. Er stonden 16 koffers !  ingepakt klaar bij Bas Visser om opgehaald te worden. Ze werden apart naar Schiphol gebracht. De teamleden verzamelden zich om kwart voor vier op het Centraal Station van Dordrecht.
In hun prachtige groene Cypressa shirts werden ze door familie en vrienden uitgezwaaid.
Het is nu echt begonnen. Met de trein naar Schiphol, waar de koffers bij de vertrekhal gereed stonden. Na het inchecken nog wat gegeten bij de mac en vanavond om 20.50 vertrekt de groep met KQ117 van Kenia Airways naar Nairobi waar ze locale tijd morgenochtend om 06.10 hopen te landen

Nog even wat eten bij de Mac

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.