Communicatie
Cypressa is op zoek een enthousiaste vrijwilliger voor de communicatie over onze activiteiten. Het houdt in dat je de activiteiten van Cypressa bekend maakt bij de achterban. Bijvoorbeeld door het schrijven van teksten voor de website, nieuwsbrieven, kerknieuws van diverse gemeenten en Facebook. Eigen inbreng is hierbij natuurlijk van harte welkom!

Technisch websitebeheer
Daarnaast zoeken wij voor het technisch beheer van de website een vrijwilliger die deskundig is op dit gebied en de communicatiemedewerker kan ondersteunen bij technische vragen over bijvoorbeeld updates, storingen en aanpassingen aan de inrichting van de website.

Heb jij een hart voor ontwikkelingswerk en wil je je inzetten voor Cypressa? Dan horen we graag van je! Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op via: [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.