In het najaar van 2018 zendt Cypressa opnieuw een bouwteam uit naar Malawi. Heb je interesse om mee te gaan? Kom dan naar de informatieavond op: dinsdag 9 januari om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur), locatie: A&P, Wattstraat 17, Zwijndrecht.

Het Ekwendeni Mission Hospital in Malawi is ernstig verouderd. Om goede zorg te blijven bieden is renovatie nodig. Cypressa wil hier, samen met de GZB, bij helpen. Door verschillende bouwprojecten te financieren en bouwteams uit te zenden. In 2016 en 2017 zijn de mannen- en vrouwenzaal van het ziekenhuis opgeknapt. Ook de nieuwbouw van twee verpleegstershuizen is in de afrondende fase.

Het plan voor 2018 is o.a. het opknappen van de kinderafdeling, bestaande personeelshuisjes en een aantal patiĆ«ntenkamers. We vertellen tijdens de informatieavond meer over het bouwproject, de reis en wat je als teamlid kunt betekenen. Welkom! Aanmelden kan via e-mail: [email protected]

Gerenoveerde zalen en nieuwe huisjes

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.