Het team is weer veilig thuis! Een laatste verslag van Bas:

Vanmorgen om 02:20 uur zou onze vlucht van Lilongwe naar Nairobi vertrekken. Omdat alle passagiers en het vliegtuig al eerder gereed waren, zijn we al om 01:45 uur gaan vliegen. Om 05:00 uur lokale tijd Kenia (loopt 1 uur voor op onze tijd in Nederland en Malawi) zijn we geland in Nairobi. Gedurende de drie uur wachttijd hebben we wat gedronken en dankbaar gebruik gemaakt van de Wifi-verbinding waar we nog een password van hadden. Om 08:00 uur zijn we vertrokken richting Schiphol. Tijdens deze vlucht van acht en een half uur hebben we allemaal regelmatig letterlijk een oogje dicht gedaan, wat gelezen en met elkaar gesproken. Om 15:20 uur zijn we veilig geland op Schiphol, waar we door ons thuisfront warm werden verwelkomd. Bijzonder dat we elkaar weer in gezondheid mogen terug zien.

We hebben mooie weken gehad met elkaar in Malawi en goed werk mogen doen. We danken de Heere God dat Hij met ons is geweest, ons kracht en lust gegeven heeft, en ons ook weer veilig thuis gebracht heeft bij allen die ons lief en dierbaar zijn. Ook bedanken we iedereen die dit project, op welke manier dan ook, tot nu toe heeft gesteund. We hopen en bidden dat het ons gegeven wordt om de komende jaren de renovatie van het hospitaal in Ekwendeni verder handen en voeten te geven.

Een laatste groet van het Cypressa bouwteam 2016.

Malawi dag 18_2 Malawi dag 18_1

2 Responses to Laatste bericht van het bouwteam: weer thuis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.