De groep is vertrokken uit Ekwendeni. Een verslag van Maarten:

Vanmorgen om 6.30 uur ging voor mij de wekker. Om 7.30 uur het ontbijt: toast met een ei. Na het ontbijt laadden we de koffers in het busje waarmee we werden opgehaald. We hadden een paar dagen geleden met Hans Kasbergen afgesproken om wat van zijn projecten met waterpompen te bezoeken in Mzuzu. Na de bezoeken wist Hans een leuk restaurant waar we met de groep heerlijk hebben gegeten. Daarna reden we ongeveer drie uur naar Lake Malawi. Na het bekijken van onze lodges, werden de koffers van het dak van de bus gehaald. De koffers sjouwden we naar onze kamers. Daarna kwam er een menukaart voor het eten. Na een lekkere maaltijd konden we nog wat relaxen.

Tot morgen allemaal!

Malawi dag 16_1 Malawi dag 16_2

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.