Maarten vertelt over de ervaringen op dag 8 van de reis: “Vanmorgen om 6:45 uur ging de wekker, de zon stond al vroeg in onze kamers. Na het ontbijt ging een deel van de groep naar het ziekenhuis en de anderen gingen naar de blindenschool. Op de blindenschool hebben we schilderwerk gedaan. Het was hard nodig om het te schilderen, de wanden waren bruin van vuiligheid. De wanden hebben we een mooie kleur blauw geschilderd, zoals je ziet op de foto’s. Ik vond het leuk dat ik de leiding had, omdat het mijn werk is.

Het schilderwerk hebben we afgerond, waarna we met de groep weer naar ons gasthuis gingen. We verfristen ons en gingen naar het huis van Daniel die ons had uitgenodigd voor het eten.”

Malawi dag 8_2 Malawi dag 8_1

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.