Ook zaterdag is een werkdag in Malawi. Deze keer vertelt Chris ons over de belevenissen van het team:

“Vandaag was het zaterdag en dat is voor de werkers hier in Malawi een halve dag werken. Dus vandaag zijn we weer om 7 uur gestart en hebben tot 12 uur gewerkt. Op de bouwplaats voor de woningen is de onderste laag stenen aangebracht wat de basis is voor de verdere muur. Dit was het doel om vandaag gereed te krijgen, dus daar werd heel de week al hard naar toe gewerkt, zodat volgende week de muren opgetrokken kunnen worden. Ook zijn vanmorgen de stenen geopperd.

Na de lunch hebben we een bezoek gebracht aan de blindenschool en de gebouwen technisch bekeken. We hopen volgende week hier wat kleine werkzaamheden en sauswerk uit te voeren. We hebben rondgekeken in en om de school en hebben mooie indrukken opgedaan. Voor dat wij vertrokken na ons flitsbezoek, werden we getrakteerd op een spontaan optreden van de kinderen van de school. Dit was schitterend!

Daarna zijn we naar Mzuzu gegaan (grote stad op 20 km afstand) voor wat boodschappen en een bezoek aan de markt. Dit was ook een prachtige ervaring en schitterend hoe iedereen zijn best doet voor zijn eigen brood. Daar moeten ze voor knokken. Op de markt werd van alles aangeboden, van levende dieren tot schoensmeer. Na thuiskomst hebben we lekker gegeten en we gaan vanavond op tijd naar bed.”

One Response to Malawi dag 5: een spontaan optreden op de blindenschool

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.