Gisteren vertrok het bouwteam naar Malawi. Bas Visser schreef het eerste bericht over de reis:

“Op 13 september 2016, begint onze reis naar Ekwendeni in Malawi. Om half vier zijn we verzameld op het Centraal Station van Dordrecht. Onze trein naar Schiphol vertrekt om vijf over vier. Om kwart over vijf zijn we op Schiphol, waar onze koffers ook al zijn gearriveerd met een bestelbus van A&P. Om kwart voor negen stijgen we op voor het eerste deel van onze vlucht. Ruim acht uur vliegen naar Nairobi in Kenia met een Boeing 787/Dreamliner. We zijn vanmorgen (14 september 2016) om zes uur lokale tijd (dat was vijf uur in NL) op Nairobi airport geland. We hebben een voorspoedige vlucht gehad. We gaan direct op zoek naar de gate waar we moeten inchecken voor onze vervolgvlucht naar Lilongwe in Malawi. Die vertrekt volgens onze tickets om half negen vanmorgen. Maar wat een pech: die vlucht is vanwege technische problemen gecanceld. We vliegen nu pas vanmiddag om half twee. Dat is wel een domper. Dit betekent zes extra wachturen, en dat we vanmiddag/vanavond voor een groot deel in het donker van Lilongwe naar onze eind bestemming Ekwendeni rijden. Maar ja, we maken er maar het beste van. Ter compensatie krijgen we van Kenia Airlines wel een ontbijt aangeboden. Verder moeten we maar kijken of er nog een financiële compensatie op de tickets te krijgen is. Omdat we vanavond dus pas laat in Ekwendeni arriveren zal het er verder niet van komen om nog een update te mailen.”

We hopen snel meer te horen van het bouwteam en houden u op de hoogte van de belevenissen in Malawi.

2 Responses to Malawi dag 1 en 2: de reis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.