Op dinsdag 13 september vertrekt het Cypressa bouwteam naar Malawi. Het team gaat een lokale aannemer helpen bij de renovatie van het Ekwendeni Mission Hospital. Momenteel wordt gewerkt aan de mannenzaal van het ziekenhuis. Via een blog op onze website houden we u dagelijks op de hoogte van de belevenissen van het bouwteam.

De afgelopen periode is er geld ingezameld via de fruitactie, BBQ, wilgen snoeien en sponsoring. Iedereen die heeft bijgedragen, hartelijk dank! Wilt u de komende tijd aan het bouwteam denken in uw gebed?

Cypressa avond over de reis naar Malawi
Op 22 november is er een Cypressa avond in de wijkzaal van de Pauluskerk in Dordrecht. Hier vertellen we u graag meer over de reis en wat er in Malawi is gedaan. Welkom! Aanmelden kan via: [email protected]

Momenteel wordt hard gewerkt aan het dak en de mannenzaal:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.