In het zuiden van Afrika dreigen grote voedseltekorten. Ook Malawi kampt met droogte en gebrek aan voedsel. Tjerk Visser, namens de GZB werkzaam op de compound van o.a. de School of the Blind, noemt in het Reformatorisch Dagblad van 27 januari de enorme kaalslag en ontbossing die invloed hebben op het weer. Herplantingsprogramma’s slaan vaak niet aan. Veel gezinnen moeten opnieuw zaaien, omdat de eerste groei de droogte niet heeft overleefd. Ook noemt hij dat de meeste plaatselijke kerken geen hulpprogramma hebben, omdat veel gemeenteleden zelf ook gebrek lijden.

Daarom vragen we uw hulp! Via Cypressa houden we een extra inzameling, specifiek voor voedselhulp in Malawi. De voedselhulp zal ingezet worden waar het meest nodig is en als het kan gedistribueerd worden via het ziekenhuis in Ekwendeni en de blindenschool.

Wilt u helpen?
U kunt uw gift overmaken naar Stichting Cypressa o.v.v. Voedselhulp Malawi (IBAN NL55ABNA0602384508). Alvast hartelijk dank!

Wilt u de situatie in Malawi vooral ook gedenken in uw gebed?

Kinderen van the School of the Blind

Kinderen van the School of the Blind

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.