De bouw van het teachers house in Malawi is afgerond! Dit huis is bedoeld voor onderwijzers van de School of the Blind. Ook de juf die voorheen in de eetzaal woonde, zal hier intrekken.

Van het overige budget dat Cypressa en de GZB beschikbaar hebben voor de blindenschool, wordt een waterput geslagen. De vraag naar water is enorm toegenomen. Er valt minder regen. In het zuiden van het land zijn al problemen vanwege gebrek aan water en de Malawiaanse overheid verwacht dat met 2 à 3 jaar deze problemen ook in het noorden gaan optreden. Ook doordat steden als Ekwendeni en Mzuzu behoorlijk groeien. Een waterpomp zorgt voor continuïteit in de watervoorziening en zorgt ook voor een aanzienlijk lagere waterrekening.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.