Na de opening van het nieuwe verblijf voor de kinderen van School of the Blind, zijn nu ook de andere werkzaamheden uitgevoerd. Omdat de school steeds meer leerlingen krijgt, bleef er ruimtegebrek. Er moesten zelfs leerlingen geweigerd worden. Daarom is de oude slaapzaal (die constructief nog goed was) schoongemaakt en opgeknapt. Ook is de eetzaal  opgeknapt, zodat de kinderen weer aan tafel kunnen eten, in plaats van zittend op bed of lopend over het terrein. En er is een tuin aangelegd met een nieuwe omheining.

Voor deze opknapwerkzaamheden was nog ruimte in het bijeengebrachte budget voor de School of the Blind. Samen met het nieuw gebouwde verblijf betekent dit een grote verbetering voor de kinderen. We zijn blij dat we dit met uw steun mogelijk konden maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.