We zijn blij met ons nieuwe bestuurslid: André de Heer! Al enige tijd zochten we naar iemand die het huidige bestuur zou willen versterken. En dat is gelukt! Met André telt het bestuur nu 6 leden. We kijken uit naar de samenwerking met André en zien dit vol vertrouwen tegemoet!

Andre de HeerAndré stelt zichzelf aan u voor:
“Mij is gevraagd om iets over mezelf te schrijven zodat u/jij een klein beetje weet wie ik ben. Mijn naam is André de Heer en ik ben 47 jaar oud. Ik woon met mijn vrouw Arja en zonen Stefan (20) en Jochem (15) met veel plezier in de Dordtse wijk Dubbeldam. Dochter Bionca (23) is 1 1/2 jaar geleden getrouwd met Tobias en woont in Ridderkerk. Ons gezin is lid van de Christelijk Gereformeerde Kerk Dordrecht-Centrum. Dit is een actieve streekgemeente waar we ons onder de prediking van dominee Kieviet thuis voelen.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de ING. Als Relatiemanager MKB adviseer ik ondernemers uit deze regio over hun betalingsverkeer, spaargeld en bedrijfsfinancieringen.

Via mijn goede vriend Bas Visser vernam ik voor het eerst iets over het werk van Stichting Cypressa. Hij is met het laatste bouwteam mee geweest naar Malawi en dit heeft behoorlijk veel indruk op hem gemaakt. Daarna kwam ik via mijn werk in contact met bestuurslid Peter van Eenennaam die mij ook met veel enthousiasme over het werk van de stichting vertelde. Via hem kreeg ik later het verzoek of ik bestuurslid wilde worden, zodat de werkzaamheden en acties van de stichting ook in onze gemeente wat makkelijker onder de aandacht kunnen worden gebracht. Deze uitdaging wil ik uiteraard graag aangaan en inmiddels ben ik op warme wijze door het bestuur verwelkomd. Ook hebben Arja en ik al meegedraaid met de fruitactie. Ik was plezierig verrast over de vele vrijwilligers die we tijdens deze actie mochten ontmoeten waarbij de uitstekende sfeer me echt opviel. Het mooie van dit eenvoudige werk vind ik dat we onze naasten in verre landen tot nut mogen zijn, waarbij ik me realiseer dat ook dit werk afhankelijk is van Gods zegen. Ten slotte spreekt het samenbindende aspect over de kerkmuren heen mij erg aan. Ik zie uit naar een fijne samenwerking met alle vrijwilligers en sponsors die zich voor het werk Stichting Cypressa willen inzetten.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.