De reis naar Malawi was een indrukwekkende belevenis! Werken in een land met een totaal andere cultuur, in dienst van de ander. Mooie ontmoetingen, soms confronterend, hard werken, maar ook gezelligheid. Sjaak Blom en Arjan van Haren vertellen hoe zij de reis hebben beleefd.

Sjaak Blom houdt van klussen en gaf zich op voor de reis naar Malawi. “Kort daarvoor had ik mijn eigen keuken verbouwd. Ik twijfelde even of ik de reis wel moest doen, zo vlak daarna, maar mijn vrouw zei: daar moet je het niet om laten. Dat vond ik zelf ook: eerst voor jezelf bezig zijn en dan iets waar je een ander mee kan helpen laten liggen. Dat voelde niet goed, dus gaf ik me op!” Lees verder…

“Mijn bevelvoerder bij de brandweer bracht me op het idee om naar Malawi te gaan”, vertelt Arjan van Haren, een van de bouwteamleden. “Hij was zelf mee geweest naar India en dit leek hem wel wat voor mij.” Lees verder…

Informatieavond School of the Blind
Meer weten over het project in Malawi? Kom vrijdag 14 februari naar de informatieavond!

Arjan van Haren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.