Velen van u hebben Cypressa gesteund bij de bouw van een hostel voor de kinderen van de School of the Blind. Dankzij uw bijdrage werd dit project mogelijk! Wij nodigen u daarom van harte uit om meer te horen over de bouwwerkzaamheden in Malawi.

Op vrijdag 14 februari 2014 organiseert Cypressa een informatieavond in de Krooswijkhof, Singel 184 Р186 in Dordrecht. Tijdens de avond hoort u meer over het project en de reis in september 2013, waarbij een team van 9 vrijwilligers uit Nederland in Ekwendeni hielp met de bouw. De beelden zullen uiteraard niet ontbreken!

U wordt vanaf 19.00 uur ontvangen met koffie en thee, de avond begint om 19.30 uur. De toegang is vrij (wel is er een collecte voor de onkosten van de avond). Om in te kunnen schatten hoeveel belangstelling er is, vragen we u zich aan te melden via e-mail: [email protected]

We kijken uit naar uw komst!

Dakspanten2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.