Maandag 30 september 2013

Vandaag is het dan echt zover, we gaan weer terug naar Nederland. We genieten van een lekker ontbijt en vertrekken dan om 8.30 uur naar Makuzu International Airport, Lilongwe. Als de koffers ingecheckt zijn vertrekt het vliegtuig om 12.00 uur naar Nairobi. Om 14.00 uur daar aangekomen, maken we ons op voor de wachttijd van maar liefst 7,5 uur tot de vlucht naar Amsterdam. We verslijten de tijd met lezen, slapen, wandelen over het vliegveld, foto’s terugkijken en napraten over het project. We mogen rond 21.00 uur gaan inchecken voor de vlucht naar Amsterdam en stijgen uiteindelijk om 22.30 uur op. Na een vlucht van 7 uur arriveren we op Schiphol. Alles verloopt heel soepel en we kunnen onze bagage gelijk oppikken. We worden opgewacht door een heus ontvangstcomité van familie en vrienden, het is een hartelijk weerzien. Na een paar laatste foto’s geschoten en een laatste afscheid genomen te hebben, gaat iedereen zijn eigen weg. Zo is er dan een einde gekomen aan het Bouwproject Malawi 2013. We kunnen terugkijken op een hele mooie tijd waarin we veel indrukken hebben gekregen, hebben mogen genieten van Malawi en haar gastvrijheid, veel ervaringen opgedaan hebben en er ook vele nieuwe vriendschappen gesloten zijn. Boven alles mogen we de HEERE dankzeggen voor Zijn bewarende Hand over de reis en de periode van verblijf in Malawi.

One Response to Malawi dag 17: de terugreis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.