zondag 22 september 2013

Vanmorgen hebben we uitgeslapen tot 7.00 uur en om half 8 zaten we aan tafel voor het ontbijt. Om 8.00 uur begon de dienst in de kerk, wat geen Engelse dienst bleek te zijn maar een dienst in Tumbuka, de plaatselijke taal. Ook bleek tijdens de dienst dat het Avondmaal zou zijn. Het was bijzonder om dat een keer mee te maken. Het thema van de preek was ‘Bent u bereid’ De dienst was anders dan vorige week; ingetogener, eerbiediger. Na afloop van de dienst om 10.00 uur, hebben we nog even een stukje van de andere dienst bijgewoond. Om half 12 hebben we koffie gedronken en de preek en de dienst nabesproken en kwamen samen tot de conclusie dat onze aardse rijkdom alleen maar verder van God vandaan brengt.
Na het eten hebben we gerust tot 15.30 uur, zijn toen naar Tjerk en Marieke gegaan en hebben daar koffie gedronken. Daarna zijn we gaan wandelen in de omgeving. Wederom genoten van het prachtige Malawiaanse landschap en het wijde uitzicht.
We sluiten de dag af met een Bijbelstudie en gaan dan vroeg naar bed, want morgen is het weer vroeg dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.