Zaterdag 21 september 2013

Vandaag mochten we om half 6 uit bed, omdat we al vroeg een wandelsafari gingen doen. Het leuke van de wandelsafari is dat je toch wat dichterbij de dieren kan komen, en je echt dwars door het park loopt. We kregen ook veel informatie van de gids, het was leuk en leerzaam. Na de wandelsafari hebben we ontbeten, en daarna hebben we nog een game drive gedaan. Deze keer hebben we iets minder dieren gezien. Rond een uur of 12 zijn we weer naar Matunka gegaan en hebben we daar geluncht. Het was de bedoeling dat Mozes ons om 15.00 uur op zou komen halen maar die kwam door omstandigheden pas om 16.45 uur aan. We waren pas om 18.00 uur bij het guesthouse en konden nog eventjes lekker douchen en om 19.00 uur zijn we gaan eten. We zijn nog even op de bouwplaats wezen kijken want onze Malawiaanse collega’s zijn wel door gegaan met werken. Mooi om te zien dat ze lekker opgeschoten waren. Na het eten zijn we naar Tjerk en Marieke gegaan en hebben we lekker in de tuin bij het kampvuur gezeten.

5 Responses to Malawi dag 8

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.