Vrijdag 20 september 2013

Vandaag gaan we op Safari! Vanwege slechte verbindingen in de ‘bush bush’ kunnen we de blog niet meteen posten. We zijn iets later uit bed gegaan en hebben op het gemak ontbeten. Om 08:30 zijn we opgehaald door Mozes (onze busdriver) en zijn we naar missiepost Matunka in Rumphi gereden. Daar hebben we een rondleiding van Jorrit van de Kooi, een Nederlander die werkt op de missiepost.
Daarna zijn we met 2 Jeeps naar Vwaza National Park gereden, dit ligt op zo’n 24 km van Matunka. We zijn eerst naar onze slaapplaats gereden, een strand bij een meer waar onze huisjes stonden. Toen we daar net waren, kwam er een kudde olifanten voorbij, dus daar gingen we heel dicht naartoe om er goed foto’s van te kunnen maken. Toen de olifanten weer verdwenen waren, zijn we met de jeeps de bush ingereden. We hebben dieren gezien zoals: nijlpaarden, olifanten, kudu’s, impala’s, wilde Malawiaanse zwijnen, steenbokken enzovoorts. Na de ‘game drive’ gingen we lekker eten met uitzicht op het meer en de dieren. We zijn allemaal erg onder de indruk van de Schepping. We sluiten de avond af bij een kampvuur en gaan op tijd naar bed, want we moeten morgen vroeg uit bed voor een wandelsafari.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.