dinsdag 17 september 2013

Vandaag is het dan zover, een hele dag werken. Om 6 uur gaat de wekker, want om 7 uur worden we verwacht op de bouwplaats. Op de bouwplaats waren de Malawiaanse bouwvakkers ook al aanwezig. We zijn vol goede moed verder gegaan met het metselen van de muren. Er vormde zich een groepje dat specie aanmaakte, een groepje wat metselde en een groepje wat zand zeefde voor het specie aanmaken. Aan het eind van de middag zijn we iets eerder gestopt omdat we uitgenodigd waren voor een rondleiding in het ziekenhuis van de missiepost. Na deze rondleiding zijn we nog bij Tjerk en Marieke thuis geweest want daar was een Malawiaanse kunstenaar waarvan we wat houtsnijwerk gekocht hebben. We hebben wederom heerlijk gegeten en een avondsluiting gedaan.

9 Responses to Malawi dag 4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.