zondag 15 september 2013

Beste familie, vrienden en bekenden,

Na de lange en indrukwekkende reis van gisteren is de zondag in alle opzichten een rustdag geweest. De kerkdienst die om 9 uur zou beginnen was reeds om 8 uur gestart, maar hier in Ekwendeni ben je hier dan nog niet de laatste. De preek was redelijk lastig te volgen, maar we hebben zeker waardevolle dingen meegekregen. We zijn officieel voorgesteld aan de gemeente. Na de dienst werden we uitgenodigd om koffie te komen drinken bij Tjerk en Marieke en ook de 2 artsenparen waren hier. Om half 4 ’s middags zijn we naar de berg ‘Chinungu’ (stekelvarken) gegaan en hebben daar genoten van een prachtig uitzicht en een net zo’n mooie zonsondergang. Het was vandaag ‘Stroomloze Zondag’ dus we hebben de hele dag zonder stroom moeten doen. We sluiten de dag af met een Bijbel studie met Tjerk.

Allen een hartelijke groet uit Ekwendeni!

One Response to Malawi dag 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.