Afgelopen week ging de bouw van het nieuwe hostel voor de kinderen van de School of the Blind van start.¬†Zoals gebruikelijk op de compound in Ekwendeni werd er eerst een ‘groundsceremony’ gehouden. Hierbij waren o.a. de directeur, de dominee, een paar leraren, de bouwers, iemand van de Presbyteriaanse Kerk van Centraal-Afrika (CCAP) en Tjerk en Marieke Visser aanwezig.

De ceremonie vond plaats bij de bouwgrond. Het project werd opgedragen aan God en er waren een aantal toespraken. De aannemer is nu begonnen met de fundering. Als die klaar is, wordt er gewacht met de volgende fase tot het bouwteam van Cypressa er is. Het bouwteam vertrekt naar Malawi op 13 september.

[vc_row] [vc_column] [vc_single_image image=”969″ img_size=”large” img_link_target=”_self” el_position=”first last”] [/vc_column] [/vc_row] [vc_row] [vc_column] [vc_single_image image=”962″ img_size=”large” img_link_target=”_self” el_position=”first last”] [/vc_column] [/vc_row] [vc_row] [vc_column] [vc_single_image image=”968″ img_size=”large” img_link_target=”_self” el_position=”first last”] [/vc_column] [/vc_row] [vc_row] [vc_column] [vc_single_image image=”967″ img_size=”large” img_link_target=”_self” el_position=”first last”] [/vc_column] [/vc_row] [vc_row] [vc_column] [vc_single_image image=”966″ img_size=”large” img_link_target=”_self” el_position=”first last”] [/vc_column] [/vc_row] [vc_row] [vc_column] [vc_single_image image=”963″ img_size=”large” img_link_target=”_self” el_position=”first last”] [/vc_column] [/vc_row] [vc_row] [vc_column] [vc_single_image image=”965″ img_size=”large” img_link_target=”_self” el_position=”first last”] [/vc_column] [/vc_row] [vc_row] [vc_column] [vc_single_image image=”964″ img_size=”large” img_link_target=”_self” el_position=”first last”] [/vc_column] [/vc_row] [vc_row] [vc_column] [vc_single_image image=”961″ img_size=”large” img_link_target=”_self” el_position=”first last”] [/vc_column] [/vc_row] [vc_row] [vc_column] [vc_single_image image=”960″ img_size=”large” img_link_target=”_self” el_position=”first last”] [/vc_column] [/vc_row] [vc_row el_position=”last”] [vc_column] [vc_twitter tweets_count=”1″ el_position=”first last”] [/vc_column] [/vc_row]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.