Vanaf vandaag heeft Cypressa een nieuwe website! Hiermee kunnen we u nog beter op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de stichting en onze projecten. Er is gekozen voor een moderne uitstraling, zodat de site weer een aantal jaar mee kan.

Op de homepage ziet u meteen wat het laatste nieuws is en wat de komende acties of evenementen zijn. Bij ‘Nieuws’ kunt u alle nieuwsberichten teruglezen (kijk hier vooral ook even voor nieuws over de BBQ op 6 september). De laatste updates over het project School of the Blind vindt u bij Projecten.

Wilt u reageren of heeft u opmerkingen? Vul dan het formulier in bij ‘contact’. We horen graag van u!

Nog meer Cypressa vindt u op Facebook en in onze nieuwsbrief. Onderaan de site kunt u zich voor de nieuwsbrief aanmelden.

Homepage Cypressa site

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.