Woensdagavond 3 juli kwamen de bouwteamleden bij elkaar voor een vooruitblik op de reis naar Malawi. De (schoon)ouders van Tjerk en Marieke Visser (die namens de GZB in Ekwendeni werken) verbleven de afgelopen weken in Malawi en vertelden over hun reis. Foto’s en filmmateriaal van de blindenschool en de compound lieten opnieuw zien dat nieuwbouw nodig is.

Ook een inwoner van Malawi die voor studie in Nederland is, was deze avond aanwezig om de  teamleden te vertellen over het land. Hij schetste een beeld van de plaatselijke gewoontes, het leven in Malawi, de kerkdiensten en zaken die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Het was een interessante avond, met praktische info over de reis, het verblijf, het land Malawi en de cultuur. Een goede voorbereiding op het vertrek in september!
Infoavond Malawi 3 juli_4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.